Γεννήθηκε στην Αθήνα στον Κολωνό το 1981. Τελείωσε στην Αθήνα βρεφοκόμος με άριστο βαθμό και ειδικεύτηκε ως παιδαγωγός προσχολικών δραστηριοτήτων καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης. Συνέχισε τις σπουδές της μέσω σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων ενώ παράλληλα εργαζόταν.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στον Κολωνό το 1978. Τελείωσε το Πανεπιστήμιο Πατρών , το παιδαγωγικό τμήμα των Νηπιαγωγών με βαθμό πτυχίου 8,2. Επίσης παρακολούθησε και παιδαγωγικά μαθήματα στο Γαλλικό Πανεπιστήμιο IUFM στην Grenoble. Εργάστηκε σαν νηπιαγωγός σε δημόσια και ιδιωτικά νηπιαγωγεία στην Αθήνα στη Πάτρα και στην Grenoble της Γαλλίας , ενώ τα καλοκαίρια εργαζόταν σε παιδικές κατασκηνώσεις ως στέλεχος δημιουργικής απασχόλησης. Μέλος εθελοντών στο Χαμόγελο του Παιδιού αναλαμβάνει την δημιουργική απασχόληση παιδιών που φιλοξενούνται στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην όμορφη Σκιάθο. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα κοινωνιολογίας του Παντείου πανεπιστημίου ήρθε σε επαφή με την Μοντεσσοριανή παιδαγωγική  αφού ξεχώρισε και αγάπησε την φιλοσοφία πίσω από αυτή την εκπαιδευτική προσέγγιση αποφάσισε να φοιτήσει στη διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή «ΑΜΙ – Montessori Casa dei bambini» της Ολλανδίας για παιδιά 2,5 έως 6 ετών με εκπαιδεύτρια την κα Ειρήνη Φαφαλιού.

Η Αγγελική γεννήθηκε στην Αθήνα, στο Περιστέρι το 1985. Σπούδασε βρεφονηπιοκόμος στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα της Ηπείρου στα όμορφα Ιωάννινα. Κατά την διάρκεια των σπουδών της μελέτησε το παιχνίδι, ως δυναμικό πλαίσιο μάθησης και ανάπτυξης στο νηπιαγωγείο. Όταν πήρε το πτυχίο της, με πολύ καλό βαθμό, δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης και εργάστηκε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία.

Η Νάσια, όπως τη φωνάζουν γεννήθηκε το 1996 στο Χολαργό Αττικής. Μένει στην Αθήνα και κατάγεται από το νησί Κέα. Αποφοίτησε με βαθμό άριστα από το 53ο Γενικό Λύκειο Αθήνας. Το ενδιαφέρον της για το παιδί και τις ανάγκες του την οδήγησε στην Προσχολική Αγωγή. Ήταν όνειρο ζωής. Τελειώνει τις σπουδές <<Εκπαίδευση και Αγωγή στην πρώιμη παιδική ηλικία >>στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για το επάγγελμα ως παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στο Χολαργό Αττικής το 1992 κι από τα 7 της χρόνια ζει στον Κολωνό. Είναι απόφοιτος του τμήματος ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 7,87. Από το 2012 έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδρίων που σχετίζονται με παιδαγωγικά θέματα, τομείς της ψυχολογίας σε παιδαγωγικά ζητήματα, εμψυχωτικών δράσεων και ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας σε μικρές ηλικίες.

Η Μαρία είναι γεννημένη στην Αθήνα, το 1989 και είναι η μεγαλύτερη από τρία αδέρφια. Φοίτησε στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και πήρε το πτυχίο της Νηπιαγωγόυ. Δουλεύοντας με τα παιδιά ανέπτυξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εμψύχωση των ομάδων και τη βιωματική εκπαίδευση, το θέατρο και το δραματικό παιχνίδι καθώς και τη μουσική παιδαγωγική.