Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου για όλα όσα προσφέρατε τόσο απλόχερα αυτά τα τρία χρόνια στο δικό μου παιδί.

θέλω να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου για όλα όσα προσφέρατε τόσο απλόχερα αυτά τα τρία χρόνια στο δικό μου παιδί. Φτάνοντας πλέον στο τέλος της νηπιακής εκπαίδευσης σαν γονείς νιώθουμε τεράστια ανακούφιση για την σωστή επιλογή που κάναμε πριν 3 χρόνια.

Εκτός από όλα όσα έμαθε το παιδί μας από εσάς, εκτός από την αγάπη που της δώσατε, εκτός από την δυναμική προσωπικότητα που τελικά διαμορφώσατε, καταφέρατε να νιώθουμε απόλυτα ασφαλείς, ως γονείς, για το περιβάλλον που βρισκόταν το παιδάκι μας τις ώρες που ήταν μακριά μας. ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαρία και την Αλεξάνδρα που φροντίζουν για τη σωστή λειτουργιά του σχολείου, ένα γλυκό ευχαριστώ στην αγγελική που αγκάλιασε με τόση αγάπη το “λιονταράκι” μου, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην κα ειρήνη, τον Κυριάκο και την Βαλεντίνη που φρόντιζαν για την σωστή διατροφή, την καθαριότητα και την ασφάλεια της μετακίνησης του παιδιού μου και (θα μου επιτραπεί) ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ για την Πελαγία για όλη την πολύτιμη δουλειά της, την ανιδιοτελή αγάπη της προς τα παιδιά και την άψογη συνεργασία της με τους γονείς.

Δεν ξέρω πως θα τα πάμε στο “μεγάλο σχολείο”, ξέρω όμως ότι το παιδί μου θα πάει εκεί με τις καλύτερες βάσεις και προοπτικές.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!